HS

Til montage af rammer kræves nitter med høj forskydnings- og trækstyrke. HS (højstyrke-) POP®-nitter er den perfekte løsning. Denne POP®-nitte har samme styrke som en M6 skrue. Har udmærkede klemegenskaber. Stiften sidder fast efter nitten er sat.

Mere om HS POP®-nitter

 

ProSet®3400

ProSet®3400 er konstrueret med en trækkraft på 18,5 kN for at kunne sætte mange forskellige POP®-nitter, også HS-nitter og nitter af rustfrit stål med en diameter på 6,4 mm.
Værktøjet har med sine 9,7 kN/kg det bedste kraft/vægt-forhold i sin klasse og er udstyret med mange innovative funktioner, som beskytter brugeren mod at blive hurtigt træt og letter vedligeholdelsen.

Mere om ProSet®3400

 

Vgrip™

Vgrip™ POP®-nitter er særlig velegnede til montering af metalplader i forskellige klemmeområder. Nitterne fås i aluminium, stål og rustfrit stål og har en stor bulb på blindsiden for at fordele belastningen. Den låste stift sørger for at samlingen er vibrationssikker.

Mere om Vgrip™

 

POP®-nitter af rustfrit stål og nikkel-kobberlegering

 

Vi har et bredt udvalg af POP®-nitter, som er egnet til anvendelse i klinikker og miljøer med høje temperaturer. POP®-nitter af rustfrit stål er korrosionsfast. POP®-nitter af nikkel-kobberlegering bevarer deres styrke selv ved høje temperaturer op til 400 °C.

Mere om POP®-nittematerialer

 

ProSet® nitteværktøjer

 

ProSet® nitteværktøjsmodeller er konstrueret til at kunne sætte hele sortimentet af  POP®-nitter fra 2 mm til 6,4 mm i diameter i både aluminium, stål og rustfrit stål. Disse værktøjers fremragende kraft/vægt-forhold og deres innovative, ergonomiske form sikrer brugeren maksimal effektivitet og komfort samt pålidelige produktionsprocesser. Indhent oplysninger om denne series mange ekstra funktioner og plusser.

Mere om POP® nitteværktøjer

 

POP® Rivet Presenter (RP)

 

Sammen med et POP-nitte værktøj, kan automatføderen tilbyde hurtig fødning af POP-nitten, og brugeren har stadig den ene hånd fri. En automatisk stiftopsamler, der kan indeholde op til 8500 trækstifter kan tilføjes med en MCS5000.


Hver gang forstykket på værktøjet indsættes i føderens front, vil en POP-nitte automatisk blive indsat i værktøjets mundstykke. POP-nitterne roterer i en tromle, og fødes kontinuerligt via en glideskinne til føderens front.

Mere om RP

 

Jordingsnitte med fortanding

 

POP®-nitter med fortandet skaft og hoved forbedrer den elektriske ledeevne i forlakerede metalplader, som for eksempel anvendes i hvidevareindustrien.

Mere om elektroniknitter

 

Jordingsnitte

 

Vi tilbyder en serie POP®-nitter af kobber med 2, 4 eller 6 tilslutninger. Ideelle til sikring af god elektrisk ledeevne.

Mere om elektroniknitter

 

SEK

 

Vandtæt, lukket POP®-nitte med undersænket hoved til sætning i niveau i tynde plader.

Mere om elektroniknitter

 

POPNut® sekskantmøtrik med stort hoved

 

Denne blindnittemøtrik har et stort hoved, som sikrer ekstra hold ved anvendelse i tynde plader og dækker uregelmæssige huller. Den sekskantede form er ideel til montage af komponenter, som kræver et højere vridningsmoment. Disse møtrikker anvendes ofte til at sikre benene på salgsautomater, vaskemaskiner eller kogeapparater.

Mere om speciel POPNut®

 

POPNut® PC Hydrauliske luftværktøjer

POPNut® Kraftigt luftværktøj med automatisk indstilling af trækkraft. Dette giver en konstant og ens trækkraft uanset materialetykkelse, og man undgår at skulle justere trækkraften, når der skiftes applikation eller gevindstørrelse. Der findes to POPNut-værktøjer i PC-serien:

  • PNT800L-PC M4 til M10 blindnittemøtrikker af rustfrit stål
  • PNT1000L-PC M6 til M12 blindnittemøtrikker af rustfrit stål

Mere om POPNut® PC Pneumatic Control

 

POP®-nitter

Vi tilbyder et stort sortiment af POP®-nitter af aluminium, stål og rustfrit stål, Kobber og monel metal. Vores sortiment er skabt på baggrund af vores kunders specifikke ønsker og krav til konkret befæstelse. Nitter i specialfarver kan leveres på bestilling. * 


*Med forbehold for minimumordre

Mere om POP®-nitter