Stabilisering af hulprofiler med Weldfast

Direkte påsvejsning af metaldele af enhver form Enkelt, rationelt og automatisk.

  • Ingen angrebspunkter for korrosion - forbindelse uden mellemrum
  • Svejsesamling, som flugter over næsten hele tværsnittet
  • forenklet montage - svejsningen skal kun være tilgængelig på den ene side
  • Automatisering uden problemer - op til seks dele i minuttet

Mere om Weldfast

 

POP®-nitter til høj belastning

POP® nitter med Ultra Grip til høj belastning giver stor forskydningsstyrke ved store klemmeområder. Derudover udmærker produktet sig ved en fremragende trækstyrke, sikrer udfyldning af huller og en vibrationsfri samling.

Mere om UG

 

Vandtæt POP®-nitte af rustfrit stål

 

Perfekt til udblæsnings- og rørsystemer POP® TVD-nitten af rustfrit stål har en stor bulb, som giver ekstra hold i rørsystemer. Derudover er TVD-nitten vandtæt.

Mere om TVD

 

ProSet® 3400 højeffektivt værktøj

POP® højeffektivt nitteværktøj kan sætte mange forskellige slags blindnitter, også nitter af højstyrkestål og UG-nitter af rustfrit stål med en diameter på 6,4 mm.
ProSet® 3400 har med 9,7 kN/kg det bedste kraft/vægt-forhold i sin klasse; og opfylder dermed perfekt industrien for tunge køretøjers krav.

Mere om ProSet®3400

 

Vgrip™

 

Vgrip™ er er ideel til dørmoduler, f.eks til vinduesmekanismeer og højtalere. Aluminiumsmodellen kan sættes i blød tilstand for at beskytte materialerne under montagen. Vgrip har på blindsiden et stort bulb, som giver større trækstyrke og muliggør en fuldstændig vibrationsfri samling.

Mere om Vgrip™

 

Aftrappet nitte

 

Denne aftrappede POP®-nitte er konstrueret som omdrejningsakse for vinduesmekanismer. Hylsen kan tilpasses de foreliggende krav individuelt.

Mere om aftrappet nitte

 

POP® stopnitte

 

Denne unikke POP®-nitte er konstrueret som anslag for vinduesmekanismer. Hylsen af neopren stopper den nedadgående bevægelse og reducerer støj.

Mere om POP® stopnitter

 

LSR Blød sætning til instrumentbræt

 

LSR belastningsfordelende POP®-nitter af aluminium er ideelle, hvor der anvendes bløde eller skrøbelige materialer, og egner sig derfor glimrende til anvendelse i instrumentbræt. Derudover er LSR POP®-nitten ekstremt let.

Mere om LSR

 

Kabelbefæstelse på T-bolte

 

Kabelbånd, vinkelclips, kabelholdere, kabelkanaler og dele til processikker stelforbindelse med vridningsbeskyttelse indgår i vores befæstelseskoncept til køretøjers ledningssystemer. Et sortiment af standarddele står til rådighed for alle kunder, og om nødvendigt udvikler vi dele efter kundespecifikationer.

Mere om befæstelse af ledningsgrupper

 

Lukkede, montagevenlige nitter, som giver stærke samlinger

 

POP® lukkede nitter har mange funktioner, som letter processen. Produktet har en afskråning for at lette indføringen. Andre egenskaber er fremragende huludfyldning og formsluttende fastlåsning af restnittedornen. Den tromlepolerede stift øger værktøjets spændebakkers levetid. Aluminiumsversionen af denne nitte er særlig velegnet til airbags.

Mere om lukkede nitter med afskråning

 

Befæstelse af bremse- og brændstofledninger

 

Enkel, manuel clipmontage på grovgevind med perfekt afpasset boltholder. Trykpåvirkninger < 50N skaber ikke problemer. Støj- og vibrationsdæmpning ved hjælp af afkoblende design, fås til både 1K og 2K.

Mere om ledningsbefæstelse

 

LSR - Farvede

 

LSR POP®-nitte egner sig til tynde materialer, der let beskadiges, og kan leveres i farver, der passer til den planlagte opgave. De anvendes hyppigt til befæstelse af logomærker sammen med en plastkappe.

Mere om LSR

 

V.I.N POP® blindnitte med fladt hoved

 

POP®-nitte med præget kundelogo på hovedet til befæstelse af typeskilte Det prægede logo viser, at nitten er original og ikke ombearbejdet.

Mere om V I N POP®-nitter

 

Vandtætte POPNut® blindnittemøtrik af rustfrit stål

 

Med vores sortiment af A4 POPNut®-møtrikker af rustfrit stål tilbyder vi belastbare blindnittemøtrikker, som er korrosionsfaste og vandtætte. De er ideelle til befæstelse af tunge nyttekøretøjskomponenter.  Fås med gevindstørrelserne M4-M8 og til klemmeområder fra 0,5 til 3 mm.

Mere om PVFC