POP®-nitter til barske omgivelsesforhold

 

Lukkede POP®-nitter af nikkel-kobberlegering er velegnede til ekstremt barske omgivelsesforhold. De finder ligeledes anvendelse i omgivelser med høje temperaturer. De er således det optimale valg til udendørs anvendelser som f.eks. tagmontering af  ventilationsanlæg.

Mere om lukkede nitter

 

Vgrip™

 

POP® Vgrip™-nitte har et stort sluthoved på blindsiden og kan derfor anvendes til mange formål.. Sammenlignet med andre meget anvendelige nitter giver den en fremragende overflade. Ideel til anvendelser med forskellige klemmeområder, hvor ren sætning er meget vigtig.

Mere om Vgrip™

 

ProSet®2500

 

Det pneumatiske nitteværktøj ProSet®2500 er med sin ringe vægt og sit pålidelige, fremragende kraft/vægt-forhold samt sin brugervenlige vedligeholdelse ideelt til seriefremstilling i plademetalindustrien. Værktøjet har kapacitet til at sætte POP®-nitter med en diameter på op til 4,8 mm.

Mere om ProSet®2500

 

Fremragende vridningsmoment med POPNut® blindnittemøtrikkerne med riflet skaft

 

POPNut® gevindbæring af stål med rillet skaft øger modstanden mod meddrejning i basismaterialet. Vælg fra vores store sortiment af POPNut® blindnittemøtrikker.

Mere om POPNut® blindnittemøtrikker

 

POPNut® PC pneumatisk styrede sætteværktøjer

POPNut® sætteværktøjer med pneumatisk slagstyring tilpasser automatisk sætteslaget til anvendelsens klemmeområde. Det muliggør regelmæssig sætning i forskellige klemmeområder, uden at slagindstillingen skal justeres.
Der findes to sætteværktøjer i PC-serien:

  • PNT800L-PC M4 til M10 blindnittemøtrikker af rustfrit stål
  • PNT1000L-PC M6 til M12 blindnittemøtrikker af rustfrit stål

Mere om POPNut® PC sætteværktøjer

 

POP®-nittesortiment

 

Vi tilbyder et stort POP® nittesortiment til indvendig anvendelse: Fra aluminium til rustfrit stål, med en diameter fra 2 mm til 6,4 mm, med rundt hoved, undersænkhoved eller stort hoved. Alle POP®-nitter er udviklet til ideel opfyldelse af dine krav.

Mere om POP®-nitter

 

POP® High Speed nittesystem

 

Rivet Presenter-nittesystemet anvendes sammen med pneumatiske POP® nitteværktøjer og gør det muligt at arbejde med én hånd ved hjælp af automatisk nittefremføring. Med dette system kan der sættes POP®-nitter med en diameter fra 3,2 til 4,8 mm.

Mere om RP

 

POP®-nitter til elektriske anvendelser

 

STANLEY Engineered Fastening tilbyder et stort sortiment af POP®-nitter, som er udviklet specielt til anvendelser i elektronikindustrien. Til sammenføjning af meget små komponenter fås nitter i mikroformat, og til anvendelser i snævre rum findes der nitter med undersænkhoved. Vores nitter med tilslutningsfaner er elektrisk ledende. Derudover har vi udviklet en serie nitter med dobbelt undersænkhoved, som flugter med montagematerialet på begge sider og dermed garanterer maksimal plads.

Mere om elektroniknitter

 

POPNut® blindnittemøtrikker

 

Vi har et bredt sortiment af POPNut® blindnittemøtrikker, for at De kan finde en ideel løsning til enhver anvendelse. POPNut® blindnittemøtrikker er ideelle til montering af komponenter med en materialetykkelse mellem 0,5 mm og 7,5 mm og en gevindstørrelse mellem M3 og M12. De kan derfor anvendes til mange forskellige formål inden for pladeforarbejdning.

Mere om POPNut® blindnittemøtrikker

 

POPNut® håndværktøjer

 

POPNut® håndværktøjer kan anvendes til mange formål, f.eks. til finmekaniske opgaver og til reparation og vedligeholdelse af komponenter på pladsen. Vores sortiment omfatter professionelle håndtænger og håndværktøjer med vægtstangsprincip med sættekapacitet til blindnittemøtrikker fra M3 til M12.

Mere om POPNut® håndværktøjer

 

Lakerede POP®-nitter

Vi leverer POP®-nitter i farver, som er afstemt efter dine materialer.* Vi skal blot bruge RAL- eller Pantone-nummeret eller en materialeprøve.
*Med forbehold af ordre på minimumsmængden

Mere om POP® farvenitter