Vores markeder

Automobilindustri

STANLEY Engineered Fastening er en vigtig samarbejdspartner for den europæiske automobilindustri og dens underleverandører. Hertil hører: BMW-gruppen Daimler, Fiat, Ford-gruppen, GM / Opel, Jaguar / Landrover, Peugeot / Citroen, Renault / Nissan, VW-gruppen, Faurecia, Autoliv, Johnson Controls, Delphi, Yazaki, TI Automotive, Cooper, FFT Edag, ...

Nyttekøretøjer

STANLEY Engineered Fastening leverer korrosionsbestandige, holdbare befæstelsesløsninger med høj trækstyrke til nyttekøretøjsproducenter. Vi er samarbejdspartner for de største producenter inden for denne industrigren, inklusive Scania, Volvo, MAN, Daimler, John Deere, ...

 

Elektronik

Med et bredt udvalg af  meget små og pladsbesparende befæstelseselementer, som er specielt udviklet til elektronikindustrien, tilbyder STANLEY Engineered Fastening systemer, som forbedrer effektiviteten af produktionslinjer betydeligt. Vi leverer til mange kendte mærker inden for denne industrigren.

 

Plademetalindustri

STANLEY Engineered Fastening leverer befæstelsesløsninger til alle typer montering af metaller til dette mangeartede marked. Fra den enkle metal-på-metal-montering af tynde plader og kompositmaterialer til træ og plast, STANLEY Engineered Fastening tilbyder optimale befæstelses- og monteringssystemer til alle anvendelsesområder.

 

Industri

Vi har et udvalg af befæstelsessystemer til anvendelser med let og med høj belastning, i mikroformat eller til byggekonstruktioner og er derfor egnet til mange industrigrene og produktionsområder. Til disse hører blandt andet hvidevarer og kontormøbler samt anvendelser inden for reparation, vedligeholdelse og byggepladser.