Om at forstå kundesuccesen

Når man skal beskrive STANLEY Engineered Fastening forretningsmodel, er der især et ord, som stikker frem - forståelse. Inden starten af ethvert projekt forsøger vi at forstå de givne forhold hos den enkelte kunde, og finde en løsning, som lever op til alle kundens krav. Målet for vores anstrengelser er at forstå opgaven i sin helhed og tilbyde den bedste tekniske og økonomiske løsning.

Et afgørende skridt på vejen til at opnå denne forståelse er at være på stedet hos vores kunder for på den måde at kunne identificere, hvad de har behov for. Vi taler med dem, sikrer at vi forstår, hvad de søger efter og starter så med at udvikle en løsning, som er den rigtige til netop deres formål. Det er dette tætte samarbejde med kunden, som adskiller STANLEY Engineered Fastening fra alle andre. Vi sælger ikke blot produkter, vi tilbyder komplette løsninger.

Med prioriteringen af kundens interesser ved alle aktiviteter kan STANLEY Engineered Fastening hele tiden overgå kundernes forventninger til samtlige udviklings- og produktionsprocesser. Supplerende tilbyder vi f.eks. rådgivning, så vores kunder fuldt ud kan benytte sig af fordelene ved vores systemer. Vi tilbyder også en omfattende service med skræddersyede servicekontrakter, der gælder for hele levetiden for de af os leverede systemer. Med disse og yderligere tiltag udvider og intensiverer vi hele tiden relationerne til vores kunder.

Idet STANLEY Engineered Fastening altid går fremad arbejder virksomheden også fremover koncentreret på forbedringen af vores teknologier og på udviklingen af nye veje til bedre at kunne opfylde kundernes behov. Denne kontinuerlige forbedringsproces sikrer, at de af os udviklede løsninger er skræddersyede til vore kunders behov og forventninger. Din succes er vores succes.

 

Thomas Ehrhardt
Managing Director & President Global Automotive
STANLEY Engineered Fastening
Tucker GmbH