Innovation og kreativitet står hos STANLEY Engineered Fastening for aktiv virksomhedskultur

 

STANLEY Engineered Fastening betyder: Sikkert samlet
Udviklingen og produktionen af alle vores systemkomponenter foregår internt. Fra standardkomponenter til befæstelsessystemer og højkompleks styrings- og overvågningssoftware, alle produkter udvikles og produceres udelukkende på vores europæiske fabrikker.

Befæstelsesteknologi fra STANLEY Engineered Fastening betyder ikke implementering af serieteknologier i din virksomhed - Vores centrale anliggende er, at vi sammen med vores kunder udvikler innovative løsninger på kundernes specifikke befæstelsesproblemer på grundlag af vores mangeårige erfaring. 

Nyskabende ideer og kreativitet er vores styrker og danner grundlaget for vores virksomhedskultur.

 

Forskning og udvikling

Elfenbenstårne kender vi ikke noget til her - hos os står praksisrelaterede problemløsningsstrategier i forgrunden. Forskning og udvikling er en opgave, der går på tværs af alle afdelinger i virksomheden, og som omsættes konsekvent på alle driftsområder. 

Teknisk service

Et servicenetværk i Europa og servicepartnere i Polen, Tyrkiet, Rusland og andre østeuropæiske lande står til rådighed til installation, vedligeholdelse og eftersyn af systemerne. Seviceledelsens motto i Gießen er en hurtig indsats, der er tilpasset praksis.

Læsmere om vores tekniske service.


 

Kurser

Afdelingen i Gießen har et moderne Kursuscenter. Deltagerne undervises i de forskellige systemer under realistiske forhold i moderne indrettede kursuslokaler og værkstedsområder.