Stabilisering av ihåliga profiler med Weldfast

Metalldelar av alla former kan svetsas på ytan direkt. Enkelt, effektivt och automatiserat.

  • Ingen angreppsyta för korrosion - anslutning utan mellanrum
  • Plan svetsfog över nästan hela tvärsnittet
  • Förenklad installation - åtkomst till svetspunkten behövs endast från ena sidan
  • Kan lätt automatiseras - upp till sex delar per minut

Mer om Weldfast

 

POP®-nitar med hög hållfasthet

POP ® Ultra Grip nitar med hög skjuvhållfasthet vid stora greppområden. Dessutom kännetecknas produkten också av en utmärkt klämkraft, klarar hålfyllning och en skrammelfri anslutning.

Mer om UG

 

Vattentät POP®-nit av rostfritt stål

Idealisk för ljuddämpare och rörsystem: POP® TVD rostfritt stål-nit har en stor blindad sida, som ger rörsystem ytterligare stöd. Dessutom är TVD vattentät.

Mer om TVD

 

ProSet® 3400 kraftverktyg

POP® nitverktyg med hög prestanda kan användas med en rad olika blindnitar, inklusive höghållfasta nitar och UG-nitar av rostfritt stål med en diameter på 6,4 mm.
ProSet® 3400 med 9,7 kN/kg, det bästa effekt/viktförhållandet i sin klass, vilket gör det idealiskt för de krav som den kommersiella fordonsindustrin ställer.

Mer om ProSet® 3400

 

Vgrip™

Vgrip™ är idealisk för användning i dörrmoduler, passar t.ex. fönsterhissar och högtalare. Aluminiummodellen kan placeras mjukt, så att materialet skyddas under installationsprocessen. Vgrip har ett stort huvud på den blindade sidan, vilket ger ökad draghållfasthet och gör en helt skrammelfri anslutning möjlig.

Mer om Vgrip™

 

Stegnit

Denna stegvisa POP®-nit utformades som en roterande axel för fönsterhissen. Kragen kan anpassas för individuella behov.

Mer om stegnit

 

POP® stoppnit

Denna unika POP®-nit utformades som ett stopp för fönsterhissen. Neoprenkragen stoppar den nedåtgående rörelsen och minskar buller.

Mer om POP® stoppnitar

 

LSR mjuk infästning för instrumentpaneler

LSR tryckfördelande POP®-nitar av aluminium är idealiska för användning i mjuka eller ömtåliga material, och är därför idealiska för användning i instrumentpaneler. Dessutom är LSR POP®-nit extremt lätt.

Mer om LSR

 

Kablagefästning på grovbultar

Buntband, virningsklämmor, kabelklamrar, kabelkanaler och delar för en tillförlitlig jordanslutning med roteringskydd är en del av vårt koncept för infästning av elektriska system. Ett urval av standarddetaljer är tillgänglig för alla kunder, när det behövs utvecklas delar enligt kundens önskemål.

Mer om kablagefastsättning

 

Slutna nitar med införningsfunktion för starka anslutningar

POP® slutna nitar erbjuder många funktioner som underlättar infästningen. Produkten har en  införningsfunktion för att underlätta infästningen i applikationen. Andra egenskaper inkluderar utmärkt hålfyllning och låsning av de återstående splintarna. Den rillade splinten förlänger livslängden på verktygskäkarna. Aluminiumversionen av denna nit är speciellt lämplig för luftkudde-applikationer.

Mer om slutna nitar med införningsfunktion

 

Fastsättning av broms-och bränsleledningar

Enkel, manuell clip-montering på grovgänga med perfekt matchade bultfästen. Tryckkrafter på <50N är möjliga. Buller-och vibrationsdämpning genom frånkopplingsdesign, både 1K och 2K finns tillgängliga.

Mer om ledningsfästning

 

LSR - färgkoordinerade

LSR POP®-nitar för tunna och ömtåliga material som kan färganpassas i enlighet med den avsedda tillämpningen. De används ofta i infästningen av registreringsskyltar tillsammans med ett plastlock.

Mer om LSR

 

V.I.N POP® blindnit med plant huvud

POP®-nit med präglad kundlogotyp på huvudet för fastsättning av skylten med bilens identifikationsnummer på instrumentbrädan. Den präglade logotypen används för att identifiera originaltillståndet.

Mer om V.I.N POP®-nit

 

Vattentäta POPNut® blindnitmuttrar i rostfritt stål

Med vårt utbud av A4 POPNut®-muttrar i rostfritt stål erbjuder vi robusta blindnitmuttrar som är korrosionsbeständiga och vattentäta. De är idealiska för fästning av tunga komponenter för kommersiella fordon. Finns i gängdimensioner M4 - M8, och för greppområden mellan 0,5 till 3 mm.

Mer om PVFC