POP®-nitar för tuffa miljöer

Slutna POP®-nitar av nickel-kopparlegering lämpar sig för extremt krävande miljöer. De används också i miljöer där höga temperaturer råder. Det gör dem idealiska för applikationer utomhus, till exempel vid installation av ventilationssystem på tak.

Mer om slutna nitar

 

Vgrip™

Vgrip™ POP® Multigripnit är med sitt stora huvud på den blindade sidan lämplig för många användningsområden. Jämfört med andra multigripnitar har man en utmärkt yta. Idealisk för applikationer med olika greppområden, där en ren miljö är mycket viktig.

Mer om Vgrip™

 

ProSet®2500

Den pneumatiska nitverktyget ProSet ® 2500 är på grund av sin låga vikt och sitt tillförlitliga, utmärkta effekt/vikt-förhållande och dess användarvänliga underhåll perfekt för massproduktion i plåtindustrin. Enheten har en inställningskapacitet för POP®-nitar upp till en diameter på 4,8 mm.

Mer om ProSet®2500

 

Exceptionellt vridmoment med POPNut® blindnitmuttrar med rillat skaft

POPNut® gängade infästningar i stål med rillad kropp ökar motståndet mot att vända i underlaget. Välj bland vårt breda utbud av POPNut® blindnitmuttrar.

Mer om POPNut® blindnitmuttrar

 

POPNut® PC pneumatiskt styrda nitverktyg

POPNut® nitpistoler med pneumatisk lyftanordningsstyrning anpassar den inställda slaglängden automatiskt vid greppområdet under användningen. Detta möjliggör en enhetlig inställning på olika greppområden, utan att man behöver justera slaglängdsinställningen.
Det finns två nitverktyg i PC-serien:

  • PNT800L-PC M4 till M10 blindnitmuttrar av rostfritt stål
  • PNT1000L-PC M6 till M12 blindnitmuttrar av rostfritt stål

Mer om POPNut® PC nitverktyg

 

Sortiment av POP®-nitar

För inomhusbruk kan vi erbjuda ett brett sortiment av POP®-nitar: Från aluminium till rostfritt stål, med en diameter mellan 2 mm till 6,4 mm, med runt, försänkt eller stort huvud. Varje POP®-nit har utvecklats för att möta dina individuella behov.

Mer om POP®-nitar

 

POP® High Speed nitsystem

Rivet Presenter nitsystem används med pneumatiska POP®-nitverktyg och möjliggör enhandsarbete genom automatisk nitmatning. Med detta system kan POP®-nitar med en diameter på 3,2 till 4,8 mm sättas.

Mer om RP

 

POP®-nitar för elektriska applikationer

STANLEY Engineered Fastening erbjuder ett brett sortiment av POP®-nitar, som utvecklats speciellt för applikationer inom elektronikindustrin. Vid fogning av mycket små komponenter finns nitar i mikroformat, för applikationer i trånga utrymmen finns det nitar med försänkt huvud. Vår nitar med anslutningsbleck är elektriskt ledande. Vi har också utvecklat ett antal nitar med dubbelt försänkt huvud som sätter sig på båda sidor av monteringsmaterialet, vilket garanterar maximalt utrymme.

Mer om elnitar

 

POPNut® blindnitmuttrar

Vi har ett brett utbud av POPNut® blindnitar, så för varje typ av applikation kan vi hitta en idealisk lösning för dig. POPNut® blindnitmuttrar är idealiska för montering av komponenter med tjocklekar mellan 0,5 mm och 7,5 mm och gängstorlekar mellan M3 och M12. På så sätt kan de användas i en mängd olika plåtbearbetningsapplikationer.

Mer om POPNut® blindnitmuttrar

 

POPNut® handverktyg

POPNut® handverktyg har många användningsområden, såsom finmekanik på arbetet och vid reparation av komponenter och underhåll på monteringsplatsen. Vårt sortiment omfattar professionella handverktyg och hävverktyg med en kapacitet för fastsättning av blindnitmuttrar från M3 till M12.

Mer om POPNut® handverktyg

 

Målade POP®-nitar

Vi erbjuder POP®-nitar i en färg som anpassas till ditt material.* Vi behöver bara RAL- eller Pantone-nummer eller ett prov av ditt material.
*Under förutsättning att minsta beställningsmängd uppfylls.

Mer om POP®-färgnitar