Våra marknader

Fordonsindustrin

STANLEY Engineered Fastening är en viktig partner för den europeiska bilindustrin och dess leverantörer. Dessa inkluderar: BMW Group, Daimler, Fiat, Ford-gruppen, GM / Opel, Jaguar / Land Rover, Peugeot / Citroen, Renault / Nissan, VW-gruppen, Faurecia, Autoliv, Johnson Controls, Delphi, Yazaki, TI Automotive, Cooper, FFT EDAG, ...

Fordon i förvärvstrafik

STANLEY Engineered Fastening levererar fästlösningar med hög hållfasthet som är korrosionsbeständiga till kommersiella fordonstillverkare. Vi samarbetar med de största tillverkarna i branschen, bland annat Scania, Volvo, MAN, Daimler, John Deere, ...

 

Elektronik

Med ett brett utbud av mikropartiklar och utrymmessnåla fästelement som är särskilt utformade för elektronikindustrin, har STANLEY Engineered Fastening system som avsevärt förbättrar effektiviteten i produktionslinjer. Vi levererar många välkända varumärken i branschen.

 

Plåtbearbetning

STANLEY Engineered Fastening förser denna marknad med flera monteringsalternativlösningar för alla typer av metallmontering. Från enkla metall-mot-metallmonteringar av plåt, över kompositmaterial till trä och plast kan STANLEY Engineered Fastening erbjuda optimala infästnings- och monteringssystem för alla applikationer.

 

Industri

Vårt sortiment av fästsystem finns för lätta och tunga applikationer i mikroformat eller för byggkonstruktioner och är lämplig för en mängd olika branscher och produktionsområden. Det inkluderar vitvaror och kontorsmöbler, liksom applikationer för reparation, underhåll och byggarbetsplatser.