Kabelbefæstelse på T-bolt

 

Hvor pladsen er trang, fastgøres kabelstrenge på T-bolte. Den ringe afstand fra T-bolten til karosseriet muliggør en hulfri og dermed korrosionsfri befæstelse.

Flere oplysninger om befæstelse af kabelgrupper

 

Kabelbefæstelse i hul

 

En yderligere mulighed for befæstelse af kabelstrenge på snæver plads er et modtagehul. Det alsidigt anvendelige kabelbånd P-2186 muliggør sikker føring i huldiametre fra 6,2 til 7,2 mm og pladetykkelser fra 0,57 til 3 mm.

Detaljerede oplysninger om P-2186 findes i online-kataloget

 

STANLEY Engineered Fastening kabelkanaler

 

Kabelkanaler fikserer kabler med meget forskellige tværsnit og grundmaterialer præcist, pladsbesparende og beskyttet i en defineret position. Fastgørelse på en svejsebolt garanterer holdbar og korrosionsfri fastgørelse.

Flere oplysninger om kabelkanaler

 

Stilforbindelse med Tucker svejsebolte

 

Stelforbindelse med Tucker stelbolte og vridningsbeskyttelse i plast, metoden er afprøvet og har vist sig effektiv millionvis af gange, korrosion minimeres. Permanent sikker kontakt og belastningsevne i flere år, også ved kortvarigt ekstremt høje ampereværdier og tilsvarende varmeudvikling.

Flere oplysninger om stelforbindelse med Tucker svejsebolte

 

Fastgørelse af ABS-sensorkabler med Weldfast

 

Enkel, værktøjsfri fastgørelse af ABS-sensorledninger med Weldfast-holdere. Holderne svejses direkte på, og da punktsvejseflanger bortfalder, opnås der op til 75 % materialebesparelse med samme styrke og funktion. 

Mere om Weldfast

 

Fastgørelse af bremsekabler med clip på svejsebolte

 

Enkel, manuel clipmontage på grovgevind med perfekt tilpasset boltmodtagelse. Trykpåvirkninger < 50N skaber ikke problemer. Støj- og vibrationsdæmpning med afkoblende konstruktion, fås til både 1K og 2K.

Mere om kabelfastgørelse

 

Fastgørelse af bremsekabel i hjulkasse, på bagaksel eller fjedrende stiver med Weldfast

Bremsekabelholder til forbindelsesstedet mellem bremsekabel og bremseslange.

  • 75 % reduktion af materiale og vægt - med nøjagtigt samme funktion
  • Større bæreevne med flad svejseforbindelse
  • Fuldautomatisk fremføring
  • En holder erstatter op til fire forskellige dele

Mere om kabelfastgørelse med Weldfast-holdere

 

Fastgørelse af brændstofledninger med clip på svejsebolte

 

Enkel, manuel clipmontage på grovgevind med perfekt afpasset boltmodtagelse. Trykpåvirkninger < 50N skaber ikke problemer. Støj- og vibrationsdæmpning med afkoblende konstruktion, fås til både 1K og 2K.

Mere om kabelfastgørelse

 

Fastgørelse af undervognsbeklædning med plastmøtrik på svejsebolt

 

Fastgørelse af undervognsbeklædninger sker ved hjælp af en plastmøtrik, som allerede er monteret hos leverandøren. Møtrikken har et forformet gevind, som sikrer hurtig og processikker montage.

Mere om fastgørelse af beklædninger

 

Værktøjsfri fastgørelse af undervognsbeklædning

 

Der opnås betydelige tidsbesparelser, når undervognsbeklædningerne fastgøres med en bolt/clip-kombination, som Allerede svejses på det rå karosseri. Montagen afsluttes ved simpelthen at trykke beklædningen fast.

Mere om fastgørelse af beklædninger

 

Befæstelse af hjulkasseforing på T-bolte

 

Befæstelse af hjulkasseforinger på snæver plads og alligevel lettere og hurtigere håndmontering med en plastclips på en T-bolt. Plastdelen er på grund af sin materialesammensætning også egnet til motorrummet og kan anvendes til befæstelse af mange forskellige beklædninger og afskærmninger.

Mere om fastgørelse af hjulkasseforinger

 

Befæstelse af hjulkasseforing på T-bolt

 

Hvis rummet er mindre begrænset, kan der også bruges en trykknap på grovgevind. Også trykknappen sættes hurtigt og enkelt manuelt. Plastdelen er på grund af sin materialesammensætning også egnet til motorrummet og kan anvendes til befæstelse af mange forskellige beklædninger og afskærmninger.

Mere om befæstelse af hjulkasseforinger

 

Positionering med Weldfast

 

Montagehjælp til positionering af cockpit og beklædningsdele. Weldfast-holdere påsvejses direkte og fuldautomatisk, de har op til 75 % lavere materialeindhold og vægt - og fungerer fuldstændig som punktsvejste metalholdere.

Mere om kabelbefæstelse med Weldfast-holdere

 

Befæstelse af airbags med POP-blindnitte

 

Sikker befæstelse af airbag-moduler med POP-bægernitterne. Takket være nittens lukkede ende opnår man 100 % sikring af restnittedornen, som bliver siddende i det lukkede nittebæger.

Mere om POP-bægernitter

 

Befæstelse af undervognsbeklædning med plastmøtrik på svejsebolt

 

Moduler kan hurtigt og enkelt monteres manuelt med for eksempel en færdig, komplet plastclips. Clipsen har en sprøjtepåstøbt møtrik, som sikrer pålidelig befæstelse af styreanordninger og moduler.

Mere om befæstelse af moduler og delmontager

 

Befæstelse af gaspedalmodul med Tucker stopbolt

 

Tucker stopbolt til befæstelse af moduler som gaspedalmodulet. Stopbolte har en sidekærv, som giver mulighed for drejningsmomentfri manuel montage (går i indgreb) af forskellige moduler og komponenter.

Detaljerede oplysninger om Tucker stopbolt findes i online-kataloget

 

Montage af stænkskærme med Weldfast

 

Påmontering af dele som kofangere, stænkskærme eller ekstra beholdere med Weldfast-holdere giver mange fordele: Direkte og fuldautomatisk påsvejsning af holderne; derved bortfalder en punktsvejsningsflange, hvilket giver en materialebesparelse på op til 75 % med samme stabilitet og funktion og i tilgift minimerer korrosion. 

Mere om montering med Weldfast

 

Montering af kofangere med plastmøtrik på svejsebolt

 

Dele som kofangere, stænkskærme eller ekstra beholdere kan påmonteres med en plastmøtrik med forformet gevind. Når der anvendes forformet gevind, opstår der en tydeligt forstørret indstillingsafstand gevindets indskrunings- og overskruningsmoment; det kan monteres med et lavere vridningsmoment, og derved øges samtidig det opladelige værktøjs brugstid.. Ideel også til tynde plader og sarte komponenter.

Mere om befæstelse af moduler og delmontager

 

Befæstelse af kofangere med POP-stålbægernitte

 

Sikker befæstelse af holdere med POP-stålbægernitterne. Med dens lukkede ende opnår man et 100 % vandtæt resultat, og stålbægeret får en enormt høj stabilitet.

Mere om POP-bægernitter

 

Befæstelse af tagliste med clip på T-bolt

 

Til komponenter, som kræver flere ens befæstelsespunkter – som lister – leverer STANLEY Engineered Fastening løsninger, som kan tilpasses forholdene hos kunden helt præcist. Denne anvendelse foregår hyppigt, hvor der er snæver plads, så befæstelsen må ikke fylde meget i højden. På de meget små T-bolte kan befæstelsen udføres hulfrit og således minimere korrosion.

Mere om listebefæstelse

 

Befæstelse af taglister med POP-Vgrip

 

Til befæstelse af taglister kan man også bruge Vgrip-blindnitten. Den giver optimal sikkerhed med sin store klemmekraft og enorme holdekraft. Den store skive på blindsiden muliggør samlinger i bløde materialer som plast, og samtidig er befæstelsen vandtæt og klaprefri.

Mere om POP Vgrip™

 

Befæstelse af trinbræt med clip på T-bolte

 

Til befæstelse af trinbrætter er det vigtigt at skabe solide befæstelsespunkter på snæver plads. Her finder de meget små T-bolte anvendelse med sikker og hurtig befæstelse, som minimerer korrosion.

Mere om befæstelse af lister

 

Befæstelse af højttalere med POP-Vgrip

 

Til befæstelse af højttalere er Vgrip-blindnitten særlig velegnet. Den giver optimal sikkerhed med sin store klemmekraft og enorme holdekraft. Den store skive på blindsiden muliggør samlinger i bløde materialer som plast, og samtidig er befæstelsen vandtæt og klaprefri.

Mere om POP Vgrip

 

Befæstelse af indvendig dørbeklædning

Den rigtige løsning til hulfri, vandtæt og støjdæmprende befæstelse af indvendige beklædninger finder du hos STANLEY Engineered Fastening. Plastclips udviklet efter kundespecifikationer formonteres i beklædningerne allerede hos underleverandøren og trykkes hurtigt og enkelt fast på Tuckersvejsebolte i slutmontagen.

Mere om befæstelse af beklædninger/afdækninger

 

Befæstelse af dørmoduler med POP-Vgrip

 

Til befæstelse af dørmoduler er Vgrip-blindnitter særlig velegnede. En sikker forspænding af dørmodulets skumtætning forhindrer, at der trænger vand ind.

Mere om POP Vgrip

 

Mekanisk samleteknik til forskellige materialekombinationer

Stansenitning med halvhul nitte og stansenitning med fuldstansenitte fra STANLEY Engineered Fastening. Teknikken finder anvendelse ved samling af materialer, som ikke eller kun vanskeligt kan svejses. 

  • Aluminium - aluminium
  • Aluminium - stål
  • højstyrkeståltyper, ...

Mere om mekanisk samling

 

Befæstelse af beklædningsdele på sædet med POP-blindnitte LSR

 

LSR preslaskenitten er særlig velegnet til befæstelse af bløde eller skrøbelige materialer. Ved sætninger bredes der tre lasker ud fra den spaltede nitte og sikrer en forsigtig og dog sikker befæstelse.

Mere om POP preslaskenitter

 

Befæstelse af sædehøjdeindstilling med POP Nut

 

POPNut®i er den perfekte løsning til kvalitetsgevind med høj belastningsevne, selv til tynde enkeltplader. Vi har et stort udvalg i blindnittemøtrikker og sætteværktøjer.  

Mere om POPNut

 

Befæstelse af sædehøjdeindstilling med POP-Vgrip

 

Vgrip-blindnitten opfylder de store krav, der stilles til styrke i forbindelse med befæstelse af sædehøjdeindstilling.  Den er i besiddelse af stor klemmekraft og har samtidig en enorm holdekraft, som gør, at den er den perfekte løsning til denne opgave. 

Mere om POP Vgrip

 

Samling af sæderammen med POP-Vgrip

 

Vgrip-blindnitten egner sig fremragende til samling af letvægtskøretøjer Især til materialekombinationer som for eksempel stål-aluminium, stål-magnesium eller aluminium-plast yder denne nitte optimal sikkerhed med sin kombination af stor klemmekraft og enorm holdekraft.

Mere om POP-Vgrip

 

Befæstelse af passager-airbag med lukket POP-blindnitte

 

Sikker befæstelse af airbag-moduler med POP-bægernitterne. Med den lukkede ende opnår man 100 % sikring af restnittedornen, som bliver siddende i det lukkede nittebæger.

Mere om POP-bægernitter